Psychomotorische Therapie

Zoek je hulp voor persoonlijke problemen of klachten, dan kan Psychomotorische Therapie geschikt zijn voor jou. Naast het bespreken van de klacht, vraag of probleem, zullen we met lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen werken. Ook Mindfulness oefeningen kunnen daar deel van uitmaken. We gaan samen op zoek naar waar jij vastloopt en wat jouw vragen zijn.

Thema's kunnen zijn:

stress en burnout
depressie
angsten
onrust/onvrede
verdriet/rouw
(vage) lichamelijke klachten
chronische vermoeidheid
vergroten lichaamsbewustzijn
zingeving
bewustwording en groei

Veel van de problemen in ons leven worden veroorzaakt door stress. Dit kan stress zijn door levensgebeurtenissen, traumatische ervaringen, of door druk via werk of zorg voor anderen. Stress zorgt vaak voor een negatieve kijk op het leven en op onszelf. De opgebouwde spanning kan lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. In de therapie oefen je om met milde aandacht anders met je problemen om te gaan. In plaats van door te vechten of vermijden, leer je met meer geduld en begrip met jezelf omgaan. Zo kunnen gestagneerde gevoelens weer gaan stromen, kan contact met het lichaam hersteld worden en bewustzijn en vertrouwen groeien.

KOSTEN per uur: Een intake bedraagt 60 euro (incl. BTW). Het tarief voor een individuele sessie is 75 euro (incl. BTW). Bij vergoeding door de werkgever bedraagt een intake 80 euro (incl.BTW)en 95 euro (incl.BTW) per individuele sessie. Voor belangstellenden met minimale inkomsten, is in overleg een eventuele regeling mogelijk.

 

stuur een email: info@helderbegrip.com of ga naar het aanmeldingsformulier

 

Eenvoud is je levenspad bewandelen met precies genoeg bagage.
Charles Dudley Warner